Aperitiv cu miez de lapte de la Delaco

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2012 | 1749 vizualizari

 

Urmand modelul aperitivului branza emmentaler cu nuci si migdale am incercat si combinatia cu miez de lapte, fructe, seminte si masline. Rezultatul...un aperitiv rapid, gustos si aratos.

 

INGREDIENTE

  • miez de lapte Delaco
  • struguri albi si rosii
  • masline negre
  • emmentaler
  • mere
  • nuci si migdale
  • decor: mere, lamaie
  • betisoare tip frigarui
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu miez de lapte de la Delaco:

Spalam boabele de struguri, le stergem de apa. Impreuna cu celelalte ingrediente le vom aseza pe betisoare alternand: miez de lapte Delaco, boabe de struguri albi, rosii, masline; emmentaler, masline, struguri. Drept suport al betisoarelor vor fi: un mar si o lamaie (taiem una dintre capetele lamaii pentru a avea stabilitate). Servim cu nuci, migdale, felii de mere si cubulete de emmentaler.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu miez de lapte de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Hand Mixer Bleu

- 43 %
69.99 lei
39.99 lei

COMENTARII (21)

MIUTA 1

25.11.2012, 21:45

Foarte frumos si sigur si tare gustos

Angelina_Elena 1

25.11.2012, 23:31

super idee, arata grozav!

babi5 1

12.06.2013, 19:53

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi pufosi preparati la cuptor
  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake Tiramisu