Aperitiv cu ou in pita arabeasca

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 13 Iul 2012 | 1953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc.pita arabeasca
  • 1-2 oua (dupa preferinta)
  • 50 g kaizer afumat
  • 30-40 g cascaval ras
  • 1 lingurita unt
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu ou in pita arabeasca:

Kaizerul se taie marunt si se pune in tigaie la prajit cu o lingurita de unt.


Intr-un castron se sparge oul si se bate cu furculita impreuna cu cascavalul ras, se sareaza, se pipereaza dupa gust si se pune in tigaie peste kaizerul prajit. Se lasa sa se rumeneasca si cu o paleta se intoarce pe cealalta parte pentru a se rumeni, dar acum cand oul se prajeste se poate pune si pita deasupra sa se incalzeasca.


Cand este gata se pune o farfurie cu fata in jos peste pita si se intoarce cu o miscare rapida ca sa ramana continutul pe farfurie. Se ruleaza ca pe o clatita si se serveste alaturi de rosii si castraveti.


Pofta buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ou in pita arabeasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

mamaieelena 1

13.07.2012, 22:59

rocsi multumesc

iri_iri 1

15.07.2012, 11:58

interesant aperitiv

oana_pisicutza16 1

16.07.2012, 13:38

arata bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua coapte