Chiftelute

de cocineraviajera in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2011 | 7269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata mixta,
  • 2 lingurite de patrunjel tocat,
  • 1 praf cimbru,
  • 2-3 dinti de usturoi tocati marunt,
  • 1 ceapa fin tocata,
  • 2-3 felii de paine,
  • 250 ml lapte,
  • 2 oua,
  • sare si piper dupa gust.
  • Ulei pentru prajit chiftelutele
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute:

Painea se pune la inmuiat in lapte, apoi se scurge bine.


Se amesteca intr-un bol impreuna cu celelalte ingrendiente pana obtinem o compozitie omogena.


Se formeaza intre palmele ude chiftelute de marimea unor nuci sau dupa dorinta.


Se prajesc in ulei bine incalzit cat sa le acopere.


Se scot pe hartie absorbanta.


Se servesc ca aperitiv sau mancare acompaniate de legume, cartofi, etc

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

cocineraviajera 1

21.10.2011, 18:39

rocsi am facut si varianta la cuptor si sunt la fel de bune, dar ca aspect imi plac mai mult in ulei.
"Dinti" sau "catei", e totuna obisnunta vine de la "dientes de ajo"

gaby_duceag 1

21.10.2011, 18:41

Si eu fac maine ca mi-e pofta, n-am facut de mult.
Nu cred ca ti-am urat "bun venit" asa ca o fac acum.

cocineraviajera 1

21.10.2011, 20:31

Multumesc gaby_d. Spor la chiftelit si la papacit!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne si ciuperci