Saleuri de casa cu mac si branza telemea

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2014 | 29404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1 kg faina alba
  • 1 cutie crema de branza cu verdeata
  • 300 gr branza telemea
  • 330 gr. lapte batut
  • 1 pachet de unt
  • 50 gr. seminte de mac
  • drojdie proaspata (cat o nuca)
  • 1 lingurita de zahar
  • 1/2 lingurita sare
  • pentru uns:
  • 2 oua + 100 gr.branza telemea rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saleuri de casa cu mac si branza telemea:

Amestecam drojdia cu sarea si zaharul pana devine lichida.


Adaugam telemeaua data pe razatoare, crema de branza, untul la temperatura camerei, semintele de mac si jumatate din cantitatea de faina.


Amestecam, din cand in cand adaugam lapte batut si faina pana incorporam toate cantitatile.


Acoperim aluatul si il lasam la dospit in loc ferit de curenti pana cand isi dubleaza volumul.


Intindem aluatul pe planseta de lucru infainata, decupam saratelele, le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.


Le ungem cu ou batut si presaram branza telemea rasa.


Dam tava la cuptor pentru 25 minute si scoatem saleurile din cuptor cand sunt aurii.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saleuri de casa cu mac si branza telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

JulyCris 1

10.06.2014, 15:12

Place!

simona72 1

10.06.2014, 19:30

Si astea imi plac!! Esti mama saratelelor

laura_n 1

16.06.2014, 14:14

big like!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu cascaval