Aperitiv oua vesele pentru Paste

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 1 Mai 2021 | 861 vizualizari

 

De data asta am ales sa ma joc de-a pictorita. Asa ca dupa ce am vopsit ouale in rosu, galben, verde si albastru, le-am pictat cum mi-a trecut mie prin cap.

 

INGREDIENTE

  • 40 oua
  • vopsea de oua Dr. Oetker ( rosu, galben, verde, albastru )
  • apa fiarta
  • otet
  • sare
  • vopseluri acrilice pentru lemn
  • untura pt. uns
Portii: 40
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua vesele pentru Paste:

Mai intai am spalat ouale, apoi le-am pus intr-o oala incapatoare, am adaugat apa, un pic de sare si un pic de otet ( sa nu se sparga ). Am pus apa fierbinte in 4 cutii mari de tabla, am adaugat o lingura de otet in fiecare cutie si apoi colorantii, am amestecat bine. Am bagat in fiecare cutie cate 3-4 oua si le-am lasat cca 5 min, apoi le-am scos pe servet sa se usuce. Dupa ce am vopsit toate ouale, am inceput sa le pictez . Le-am asezat intr-un cofrag de oua sa se usuce, vopseaua acrilica se usuca foarte repede. Dupa ce am terminat de pictat si ouale s-au uscat, m-am uns pe maini cu untura si am luat fiecare ou in parte si l-am uns, pentru a le da un luciu frumos. Cam asta a fost joaca de anul asta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua vesele pentru Paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

mirela0911 1

02.05.2021, 13:24

Foarte frumoase ouale!

Rocsi 1

07.05.2021, 20:32

Vesele asa ca tine! Super!

Rahela Velicu 1

11.05.2021, 16:52

Chiar vesele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4604 puncte

Rocsi

4407 puncte

Constelatialeu

3220 puncte

Gherca Daniela

3126 puncte

Catalina L

2432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de naut cu chorizo si bulgur
  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

  • 01

    D

  • 02

    L

  • 03

    MA

  • 04

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Decoratiuni pentru masa pascala