Aperitiv cu piept de pui

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2011 | 3119 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mai mare
  • 1 foaie de placinta de 370 gr.
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa verde mare
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 4 linguri faina
  • 150 gr.margarina
  • 1 cana cu lapte dulce
  • 3 linguri cu ulei
  • 4 felii de cascaval (din cel feliat)
  • 4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu piept de pui:

Pieptul de pui spalat se taie in cuburi nu prea mici. Ceapa se curata si taie marunt, morcovul si patrunjelul radacina se curata si se taie cuburi.

Intr-o tigaie se pun cele 3 linguri cu ulei la incins pe aragaz si punem mai intai la calit legumele si apoi adaugam carnea. Se va lasa pe foc pana scade lichidul din tigaie.

Separat se pune margarina la foc potrivit sa se topeaca, se pune faina, incorporam bine si se stinge cu laptele dulce. Se va obtine un amestec ca smantana mai groasa si se da la rece. Cand s-a racit carnea si crema , atunci se pot pune sare, piper, patrunjel verde tocat marunt si ouale. Toate acestea se vor amesteca intr-un castron.

Luam un vas rezistent la foc pe care-l unfem cu margarina si acoperim interiorul cu coca gata pregatita, sa rastoarma continutul tot in vas si se acopera pe deasupra cu feliile de cascaval. Dam la cuptor pana s-a rumenit deasupra.

Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

Aperitiv cu piept de pui-0
Aperitiv cu piept de pui-1
Aperitiv cu piept de pui-2
Aperitiv cu piept de pui-3
Aperitiv cu piept de pui-4

COMENTARII (17)

adry88

adry88 1

02.07.2011, 14:32

alinutzika

alinutzika 1

14.07.2011, 23:50

delicios..

jolygina

jolygina 1

18.07.2011, 07:19

putin keceap pe deasupra si e perfect

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!