Aperitiv cu piept de pui

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2011 | 3208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mai mare
  • 1 foaie de placinta de 370 gr.
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa verde mare
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 4 linguri faina
  • 150 gr.margarina
  • 1 cana cu lapte dulce
  • 3 linguri cu ulei
  • 4 felii de cascaval (din cel feliat)
  • 4 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu piept de pui:

Pieptul de pui spalat se taie in cuburi nu prea mici. Ceapa se curata si taie marunt, morcovul si patrunjelul radacina se curata si se taie cuburi.


Intr-o tigaie se pun cele 3 linguri cu ulei la incins pe aragaz si punem mai intai la calit legumele si apoi adaugam carnea. Se va lasa pe foc pana scade lichidul din tigaie.


Separat se pune margarina la foc potrivit sa se topeaca, se pune faina, incorporam bine si se stinge cu laptele dulce. Se va obtine un amestec ca smantana mai groasa si se da la rece. Cand s-a racit carnea si crema , atunci se pot pune sare, piper, patrunjel verde tocat marunt si ouale. Toate acestea se vor amesteca intr-un castron.


Luam un vas rezistent la foc pe care-l unfem cu margarina si acoperim interiorul cu coca gata pregatita, sa rastoarma continutul tot in vas si se acopera pe deasupra cu feliile de cascaval. Dam la cuptor pana s-a rumenit deasupra.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

adry88 1

02.07.2011, 14:32

alinutzika 1

14.07.2011, 23:50

delicios..

jolygina 1

18.07.2011, 07:19

putin keceap pe deasupra si e perfect

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv festiv