Aperitiv cu somon afumat, branza si avocado

de Gusti in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2013 | 30645 vizualizari

 

Se apropie sarbatorile, asa ca am inceput sa testam diverse preparate, pentru a ne hotari ce punem pe masa. Am pregatit o reteta de aperitiv cu somon afumat, branza si avocado in straturi alternative, folosindu-ne de un cub de inox pentru un aspect deosebit.

 

INGREDIENTE

  • 1 avocado
  • 1 cutie de branza crema cu smantana Ceva fin Delaco
  • 100 g file de somon afumat
  • marar
  • 1/2 ceapa rosie
  • sare
  • 1 lingura ulei de masline
  • zeama de lamaie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu somon afumat, branza si avocado:

Am pregatit o reteta de aperitiv cu somon afumat, branza si avocado in straturi alternative, folosindu-ne de un cub de inox pentru un aspect deosebit.

Am curatat avocado de coaja, am scos samburele si am taiat fructul cubulete. Am stropit cu putin ulei de masline, zeama de lamaie si am presarat un praf de sare. Am amestecat usor.

Crema de branza am pus-o intr-o ceasca, am adaugat sare, marar tocat si ceapa rosie tocata.

Am taiat si fileurile de somon si am trecut la aranjarea aperitivului. Ingredientele au ajuns exact pentru doua portii.

Am folosit un platou dreptunghiular pe care am asezat un cub de inox. Am pus intai cubuletele de avocado, am nivelat, dupa care am adaugat crema de branza si la final somonul afumat.

Am scos cubul usor si am stropit preparatul cu putina zeama de lamaie. Am ornat cu o crenguta de marar. 

Aperitivul l-am servit cu paine prajita si sa stiti ca merita pregatit la o masa festiva cu siguranta. 

 

TIPS-URI

1

in crema de branza se mai poate adauga putina smantana, pentru a o lega mai bine

2

puteti combina crema de branza cu ce vi se pare voua mai potrivit, daca ceapa nu va e pe plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu somon afumat, branza si avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

bianca92 1

06.03.2014, 14:03

cel mai frumos aperitiv pe care l-am vazut pana acum de nota 10+

Gabri 1

12.01.2015, 01:44

Foarte bine arata si cu siguranta e foarte delicios.

Rahela Velicu 1

03.06.2019, 13:40

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Floare cu ciuperci si cascaval afumat