Placinta cu ciuperci

de rivka in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2010 | 7052 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame ciuperci proaspete
  • 3 catei usturoi
  • 1 ceapa mare
  • 5 oua
  • 150 grame cascaval
  • foaie de placinta
  • sare
  • piper
  • curry
  • paprika
  • alte condimente dupa gust
  • hartie de copt
  • seminte susan
  • ulei masline 3 linguri
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu ciuperci:

Ciupercile se curata cu o pensula , se taie rondele in tigaie. Se calesc scurt in 3 lg ulei de masline impreuna cu ceapa toacta fin, usturoiul zdrobit si condimentele dupa gust.

Foaia de placinta se dezgheata se intinde in tava pe gartie de copt nu se taie marginile(se vor rasuci peste placinta dupa ce turnam umplutura).

Cand ciupercile si-au lasat putina apa se iau jos de pe foc se lasa sa se potoleasca se amesteca cu 4 oua batute cu furculita, casdcavalul ras. Se toarna compozitia in tava pe foaia de placinta se rasucesc marginile se pune si cealalta foaie deasupra se unge cu un ou batut cu pensula, se presara cu restul de cascaval ras, seminte de susan si se da la cuptorul preincalzit la 200 gr cca 40 min.

Se scoate se lasa sa se potoleasca sau sa se raceasca complet, se taie si se serveste in pat la TV alaturi de un pahar de vin ca mine acum. :)

 

TIPS-URI

1

daca doriti puteti pune si verdeata

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bunica 1

29.01.2010, 12:12

O idee excelenta placinta cu ciuperci Dupa atata frig o figura zambitoare intr-un decor estival este o bucurie. Avatar suuuuuper !

rivka 1

29.01.2010, 15:31

multumesc...sunteti fffff dragute .

elena1988 1

20.03.2011, 14:53

buna

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ciuperci