Aperitiv cu spanac si mozzarella

de GeorgiG in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2017 | 407 vizualizari

 

Retete pentru picnic.
Un aperitiv rapid, de efect si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc aluat foietaj
  • frunze de spanac proaspete
  • mozzarella rasa
  • 1 ou pentru uns
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu spanac si mozzarella:

Intindem aluatul, apoi decupam discuri. Pe fiecare disc, asezam frunze de spanac spalate si uscate. Peste spanac, presaram mozzarella rasa.


Indoim fiecare disc pe jumatate si lipim colturile. Asezam apoi in tava, discurile lipite unul langa celalalt, pana umplem toata tava.


Ungem cu ou batut partea superioara si apoi introducem tava, in cuptorul incins, pentru 25-30 de minute, pana se rumeneste frumos.


Din pacate, nu am reusit sa fac poze tuturor etapelor.


Noi am devorat-o calda, nici macar nu am taiat-o, am rupt bucatele si le-am papat rapid.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu spanac si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

27.05.2017, 20:45

noiinbucatarie 1

28.05.2017, 19:28

Foarte gustos!

GeorgiG 1

26.08.2017, 23:43

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu pate