Aperitiv cu ton

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2019 | 284 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 conserva ton
  • sare
  • cascaval
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu ton:

Se scurge bine conserva de ulei.


Cascavalul se da pe razatoare. Pe cea cu gauri mari.


Se bat ouale. Se adauga putina sare si condimente dupa preferinta.


Se adauga cascavalul si tonul peste oua si se amesteca pana se obtine o compozitie cat mai uniforma.


Se pune compozitia in forme de briose. Se da la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.


Cand s-au rumenit usor pe deasupra se scot si se lasa sa se raceasca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

dantes 1

29.09.2019, 10:32

Bun!

Tabita _ 1

29.09.2019, 16:37

Va multumesc tuturor pentru aprecieri.

Rocsi 1

29.09.2019, 18:07

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

5552 puncte

RODIMUR

4690 puncte

lucy2002

3971 puncte

mihaelar63

3812 puncte

oanapl

3041 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta taraneasca cu gutui
  • 09

    MI

  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Lamai confiate

ieri la 22:32

Mancarica de carne de vita cu morcovi si ciocolata /Estofado de carne

ieri la 22:19

Scoici Saint Jacques cu pasta de curry verde

ieri la 21:54

Pere la cuptor umplute cu branza Roquefort si nuci

ieri la 21:47

RETETA RECOMANDATA
Drob