Aperitiv cu vinete si crema de branza

de Xandrinne in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 3146 vizualizari

 

O noua reteta de pe blogul Bucatareselor vesele, care mi-a atras atentia. Am folosit crema de branza, in loc de branza tofu.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata,
  • 150 g branza tofu - eu am folosit 1 cutie cu cuburi de crema de branza si smantana Delaco,
  • cateva rosii cherry,
  • ulei de masline,
  • sare, piper, busuioc,
  • 3 catei de usturoi.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu vinete si crema de branza:

Incalzim in tigaie putin ulei de masline, impreuna cu cateii de usturoi; scoatem usturoiul si prajim rapid pe ambele parti vanata, taiata in prealabil in felii de cca 1 cm grosime, pe care le-am sarat un pic. Scoatem pe prosoape absorbante si lasam la racorit.

Asezam peste feliile de vanata bucatele de crema de branza, felioare de rosii cherry, stropim cu putin ulei de masline, presaram busuioc uscat sau decoram cu frunzulite de busuioc proaspat (sare, piper, dupa gust).

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu vinete si crema de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufle de branza