Aperitiv festiv- Mini sandvis Shawarma deluxe cu salata mentolata si sos de iaurt cu Tahini

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 6 Dec 2015 | 861 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru Shawarma:
  • 1 piept de pui bio, fara piele
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lamaie
  • 1 catel de usturoi
  • 1/4 lingurita seminte de cumin
  • 1/2 lingurita paprika afumata
  • 1/4 lingurita turmeric
  • 1/4 ligurita scortisoara
  • nucsoara
  • 1/4 lingurita piper Cayenne
  • Pentru salata:
  • 2 rosii coapte
  • 1/4 legatura menta proaspta
  • Pentru sos:
  • 2 linguri iaurt bio degresat
  • 1 lingurita Tahini (pasta de susan)
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • sare, piper
  • 1/2 catel de usturoi
  • chifle mici pentru servit
  • seminte de rodie
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv festiv- Mini sandvis Shawarma deluxe cu salata mentolata si sos de iaurt cu Tahini:

Pieptul de pui se marineaza 3-4 ore sau peste noapte, in ulei de masline amestecat cu sucul si coaja de lamaie, catelul de usturoi zdrobit, cuminul, paprika, turmeric, sare, piper, putina nucsoara, scortisoara si piperul Cayenne.


Se taie fasii de 2 cm grosime care se frig intr-o tigaie fara ulei, la foc mare, cateva minute.


Se toaca rosiile cuburi si se amesteca cu sare si frunzele de menta tocate.


Se amesteca iaurtul cu usturoiul zdrobit, sare, piper si sosul Tahini.


Se ung chiflele cu sosul de iaurt, se adauga si celelalte ingrediente in ordinea dorita si se servesc imediat.

 

TIPS-URI

1

Ideal ca aperitiv pentru masa de Craciun sau orice alta petrecere

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv festiv- Mini sandvis Shawarma deluxe cu salata mentolata si sos de iaurt cu Tahini" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Camelya 1

07.12.2015, 10:17

dantes 1

08.12.2015, 10:57

Super!

Satisfyyourcravings 1

09.12.2015, 21:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Branzoaice