Tort aperitiv cu cremă de brânză, ardei și verdeață

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 8 Mar 2013 | 3290 vizualizari

 

O nouă variantă a rețetei anului 2012, secțiunea aperitive. Vio_dreams mulțumesc încă odată pentru inspirație! Vă spun doar că, a avut un succes senzațional! Spor la treabă!

 

INGREDIENTE

  • pâine rotundă 3 felii mari de cca. 5 cm,

Crema de brânză cu verdeţuri:

  • cremă de brânză 200 g.,
  • unt 100 g.,
  • smântână 50 g.,
  • mărar proaspăt 1 legătură,
  • pătrunjel verde 1 legătură,
  • ceapă verde 1 legătură,
  • piper alb proaspăt măcinat, sare iodată.

Crema de brânză cu ardei:

  • cremă de brânză 200 g.,
  • unt 100 g.,
  • smântână 50 g.,
  • ardei gras roşu 1 bucată,
  • boia de ardei dulce, sare iodată,

Pentru decor:

  • cremă de brânză 100 g.,
  • parizer cu ardei 300 g.,
  • măsline verzi umplute cu ardei kapia 100 g.,
  • Pătrunjel proaspăt,
  • Ardei roșu.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort aperitiv cu cremă de brânză, ardei și verdeață:

Prepararea cremei de brânză cu verdeţuri:


Crema de brânză se amestecă cu untul la temperatura camerei, până se omogenizează. Se toacă mărunt verdeţurile, se adăugă peste cremă de brânză, se asezonează cu sare şi piper alb, amestecându-se uțor, până se înglobează toate ingredientele. Atenţie nu se păstrează la frigider ci la temperatura camerei.


Prepararea cremei de brânză cu ardei:


Crema de brânză se amestecă cu untul la temperatura camerei, până se omogenizează. Ardeiul se taie cubulețe, se adaugă la amestecul de brânză, se asezonează de sare, piper și boia dulce sau iute de ardei, amestecându-se ușor până se omogenizează toate ingredientele.


Pentru asamblarea tortului, se pune pe platou prima felie de pâine, se unge cu crema de brânză cu verdețuri, se pune al doilea blat de pâine, se pune crema brânză cu ardei, se acoperă cu al treilea blat de pâine. Tortul se unge cu cremă de brânză cu verdețuri și se îmbracă cu felii de parizer cu ardei, rondele de măsline verzi umplute cu ardei, frunze de pătrunjel și feliuțe de ardei, după gustul și inspirația fiecăruia. La baza tortului se așează frunze de pătrunjel și măsline verzi. Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort aperitiv cu cremă de brânză, ardei și verdeață" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

vio_dreams 1

10.03.2013, 13:08

ma bucur ca ti-a placut, arata super!!!
cu ocazia asta mi-am si amintit ca nu am pus reteta pe site

Panacris 1

10.03.2013, 15:23

Vio

AnyCostescu 1

21.03.2013, 11:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu smantana si muschi afumat