Saratele cu telemea

de Toamna07 in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2012 | 3164 vizualizari

 

Sunt niste saratele fragede pe care le puteti pastra mai mult timp in cutie de plastic, inchisa ermetic !

 

INGREDIENTE

  • 1 cana cu untura
  • 1 pachet margarina Rama
  • 1 cana lapte
  • 1/2 plic drojdie
  • 100 gr.telemea
  • 1 galbenus
  • faina cat cuprinde
  • mac sau susan
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu telemea:

Frecam margarina spuma,adaugam untura,drojdia,laptele,sarea (dupa gust) si adaugam faina cat sa ne iasa un aluat elastic.


Intindem aluatul intr-o foaie de 1 cm. grosime,o ungem cu galbenus , presaram telemeaua rasa si mac. Taiem fasii de 10 cm lungime si 1 cm.latime. Putem decupa foaia cu diferite forme ! Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 20 de minute la foc mediu.


Serviti alaturi de un pahar cu bere ! :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

15.05.2012, 21:05

Mult imi plac saratelele

Sim0na 1

16.05.2012, 10:48

N-am mai facut de mult timp..

Toamna07 1

16.05.2012, 11:10

Sunt foarte spornice ,ies muuuulte !
http://calatorii-culinare-adina.blogspot.com/

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Panna cotta cu aroma de lavanda
  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta sarata cu branza