Saratele cu telemea

de Toamna07 in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2012 | 2476 vizualizari

 

Sunt niste saratele fragede pe care le puteti pastra mai mult timp in cutie de plastic, inchisa ermetic !

 

INGREDIENTE

  • 1 cana cu untura
  • 1 pachet margarina Rama
  • 1 cana lapte
  • 1/2 plic drojdie
  • 100 gr.telemea
  • 1 galbenus
  • faina cat cuprinde
  • mac sau susan
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu telemea:

Frecam margarina spuma,adaugam untura,drojdia,laptele,sarea (dupa gust) si adaugam faina cat sa ne iasa un aluat elastic.


Intindem aluatul intr-o foaie de 1 cm. grosime,o ungem cu galbenus , presaram telemeaua rasa si mac. Taiem fasii de 10 cm lungime si 1 cm.latime. Putem decupa foaia cu diferite forme ! Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 20 de minute la foc mediu.


Serviti alaturi de un pahar cu bere ! :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Rocsi 1

15.05.2012, 21:05

Mult imi plac saratelele

Sim0na 1

16.05.2012, 10:48

N-am mai facut de mult timp..

Toamna07 1

16.05.2012, 11:10

Sunt foarte spornice ,ies muuuulte !
http://calatorii-culinare-adina.blogspot.com/

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu branza si marar