Baghete cu ierburi

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2013 | 900 vizualizari

 

Pentru ca a fost weekend ne-am delectat cu o reteta de baghete cu ierburi uscate,care se fac foarte simplu si rapid in casa si care pot fi savurate alaturi de o mancarica buna.Reteta am vazut-o la Paprika TV in emisiunea unei fete Lorraine si mi s-a parut usoara si mai mult curiozitatea m-a impins sa o incerc si eu.

 

INGREDIENTE

  • 450 gr faina
  • 650 o lingurita de sare
  • 1 plic drojdie uscata
  • 250 ml apa
  • ulei de masline
  • ierburi uscate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu ierburi:

Am amestecat toate ingredientele si am framantat cam 5 minute aluatul,s-a format o bila pe care eu am impartit-o in 20 parti egale (se poate si mai putin daca vreti baghete mai mari),o parte din ele le-am facut simple si o parte impletite.


Pentru cele impletite,am rulat aluatul sub forma de baton si apoi am crestat pe mijloc (nu chiar de sus ,ci putin mai jos) si apoi am impletit cele 2 bucati de aluat. Dupa ce am format baghetele le-am pus pe o tava tapetata cu hartie de copt FINO,am pus peste ele o folie alimentara stropita in prealabil cu ulei (pentru ca baghetele sa nu se lipeasca de folie) si le-am lasat 20 min la dospit intr-un loc cald,apoi dupa ce s-au umflat atat cat imi doream eu (se pot lasa si mai mult dar eu ,ma grabeam) le-am uns cu ulei de masline si apoi le-am ornat cu ierburi uscate si sare mare inainte de a le da la la cuptorul in prealabil incins pentru 15-20 minute…pana s-au rumenit.


Simplu si de efect, merita sa incercati si voi….


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu ierburi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

14.06.2013, 20:45

Mmmm ce bune!

Alina26 1

14.06.2013, 20:57

foarte bune!!!!

MotanLaOale 1

15.06.2013, 18:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu crema de branza si fineti

de GeorgiG 5

ieri la 15:31

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

pe 22.07 la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

pe 22.07 la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

pe 22.07 la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Trigoane aperitiv cu sunca si cascaval