Baghete cu ierburi

de papabundetot in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2013 | 1696 vizualizari

 

Pentru ca a fost weekend ne-am delectat cu o reteta de baghete cu ierburi uscate,care se fac foarte simplu si rapid in casa si care pot fi savurate alaturi de o mancarica buna.Reteta am vazut-o la Paprika TV in emisiunea unei fete Lorraine si mi s-a parut usoara si mai mult curiozitatea m-a impins sa o incerc si eu.

 

INGREDIENTE

  • 450 gr faina
  • 650 o lingurita de sare
  • 1 plic drojdie uscata
  • 250 ml apa
  • ulei de masline
  • ierburi uscate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baghete cu ierburi:

Am amestecat toate ingredientele si am framantat cam 5 minute aluatul,s-a format o bila pe care eu am impartit-o in 20 parti egale (se poate si mai putin daca vreti baghete mai mari),o parte din ele le-am facut simple si o parte impletite.


Pentru cele impletite,am rulat aluatul sub forma de baton si apoi am crestat pe mijloc (nu chiar de sus ,ci putin mai jos) si apoi am impletit cele 2 bucati de aluat. Dupa ce am format baghetele le-am pus pe o tava tapetata cu hartie de copt FINO,am pus peste ele o folie alimentara stropita in prealabil cu ulei (pentru ca baghetele sa nu se lipeasca de folie) si le-am lasat 20 min la dospit intr-un loc cald,apoi dupa ce s-au umflat atat cat imi doream eu (se pot lasa si mai mult dar eu ,ma grabeam) le-am uns cu ulei de masline si apoi le-am ornat cu ierburi uscate si sare mare inainte de a le da la la cuptorul in prealabil incins pentru 15-20 minute…pana s-au rumenit.


Simplu si de efect, merita sa incercati si voi….


Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Baghete cu ierburi" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Rocsi 1

14.06.2013, 20:45

Mmmm ce bune!

Alina26 1

14.06.2013, 20:57

foarte bune!!!!

MotanLaOale 1

15.06.2013, 18:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Brioche cu crema de patiserie
  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

RETETA RECOMANDATA
Ciupercute umplute cu sunca si pasta de branza