Degetele din piept de pui

de anisoara in Aperitive / Garnituri, 2 Iul 2010 | 7435 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr de piept de gaina
  • 60 gr de cascaval olandez ras
  • 2 linguri de faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Degetele din piept de pui:

Pieptul de gaina se pune in congelador ca sa inghete .El se va taia mai bine in fasii egale cu un cutit bine ascutit.


Cascavalul se da prin razatoare, si se introduce la microunda pentru 20 sec , ca sa se topeasca putin si sa se poata lucra mai usor cu el.

Se scoate pieptul din congelator, se pune pe un fund de lemn si se taie in fasii lunguiete . Se bate usurel fiecare felie intre 2 pelicule cu un ciocanel de lemn ( optional) .In caz cand ati reusit sa taiati subtiri feliutele de carne, nu e nevoie sa le bateti.



Se adauga pùtin cascaval si se infasoara in minipapanasi lunguieti. Toti papanasii se dau prin faina si se aranjeaza pe un platou lat curat.


Se incalzeste bine tigaia cu ulei si se rastoarna toti minipapanasii in tigaie odata. In timpul prajirii se misca tigaia ,din cand in cand, in toate partile . Ei se rostogolesc in tigaie si sunt gata prajiti timp de 3-4 minute. Se prepara foarte repede , sunt molcuti si gustosi. Se pot folosi la diferite salate , unde este prezenta carne de gaina, in diferite sosuri,in supe . Se pot manca aparte cu o salata de legume proaspete. Pieptul de gaina la gust este uscat, dar in combinatie cu cascavalul, isi capata un gust mai placut si mai gustos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Degetele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

anisoara 1

05.07.2010, 00:22

Nadina,

silvi0ara 1

05.07.2010, 12:06

Sunt sigura ca sunt foarte bune la cum arata.

anisoara 1

06.07.2010, 20:47

Da , sunt gustosi, si in sos alb cu ciuperci, si in salata indragita, , si cu o salata de legume proaspete, si la bere , ca aperitiv. Sunt gustosi , si se prepara foarte repede.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon cu bacon si cascaval