Ciuperci brune umplute cu oua de prepelita

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2016 | 7798 vizualizari

 

O gustare delicioasa sau un aperitiv festiv. Piticul meu le adora. Merita sa le incercati.

 

INGREDIENTE

  • 12 ciuperci brune
  • 12 lingurite cascaval ras afumat
  • 6 felii bacon crud-uscat
  • 12 oua de prepelita
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci brune umplute cu oua de prepelita:

 

 

Spalam ciupercile, le indepartam coditele si le asezam in tava, pe hartie de copt. Asezonam cu sare si piper dupa gust. Punem in fiecare ciupercuta o lingurita de cascaval razuit si apasam bine. Peste cascaval punem o jumatate de felie de prosciutto. Spargem in fiecare ciupercuta un ou de prepelita si dam totul la cuptorul incins la 200 de grade Celsius 10-12 min sau pana e facut oul. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

puteti sa nu puneti sare deloc, avand in vedere ca si cascavalul si baconul sunt sarate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci brune umplute cu oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv Oameni de zapada din branzeturi