Aperitiv friganele cu cascaval

de RODIMUR in Sandvisuri, 25 Iun 2017 | 1974 vizualizari

 

Pentru micul dejun, frigănele cu cașcaval, moi, consistente, calde, bune și mai ales, ușor de făcut.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de pâine
  • 2 ouă
  • 2 felii de cașcaval Delaco, sendviș
  • 50 grame cașcaval Delaco parmezan
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit friganelele
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv friganele cu cascaval:

Se răzuie fin parmezanul.


Se bat ouăle, cu sare și piper.


Se înmoaie feliile de pâine pe ambele fețe, în ouăle bătute și apoi se prăjesc ușor, nu definitiv, la foc mic, în tigaia cu ulei încins.


Se pune câte o felie de cașcaval pe două friganele, iar pe celelalte două se pune parmezan răzuit.


Se pun din nou feliile în tigaie, pe aragaz, la foc mic, cu partea cu cașcaval deasupra.


Când cașcavalul se topește și se impregnează în pâine, friganelele sunt gata.


Se servesc calde, cu roșii tăiate felii.

 

TIPS-URI

1

Îmbibați bine pâinea în ou, ca să fie consistentă și gustoasă.

2

Nu puneți pâinea la prăjit, decât după ce uleiul este încins.

3

Prăjiți la foc mic și nu definitiv, pentru că veți pune din nou friganelele în tigaie, la prăjit, după ce le veți asorta cu cașcavalul.

4

Friganelele trebuie să fie bine rumenite, nu arse, așa că prăjiți-le la foc mic.

5

Dacă nu vreți să răzuiți cașcavalul, se pot folosi doar felii, pentru că rezultatul este același.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv friganele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

RODIMUR 1

03.07.2017, 14:48

Sigur, Miki, sunt foarte bune și complete!

kytz 1

05.07.2017, 13:50

Ce bune sunt caldeeeee!

RODIMUR 1

05.07.2017, 15:22

Da, Kytz, așa sunt bune...! Și emană un miros tare îmbietor...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4287 puncte

RODIMUR

3855 puncte

Rahela Velicu

3290 puncte

mirela0911

3167 puncte

 Adi

3093 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 10 ani

ieri la 21:34

Pancakes cu branza de vaci, fructe uscate si miere

de Rocsi 9

pe 15.06 la 18:20

Prajitura belea....de buna

pe 14.06 la 17:32

Mozzarela sticks

pe 14.06 la 15:29

RETETA RECOMANDATA
Lipie umpluta cu mozzarela, kaizer si ceapa verde