Aperitiv invartita cu branza sarata

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 24 Iun 2018 | 1776 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta din comert
  • 300 gr telemea de oi
  • 250 gr branza de burduf
  • 250 ml lapte
  • 1 iaurt mare cremos de la Pilos
  • ulei pentru uns foile
  • 200 gr emmentaler ras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv invartita cu branza sarata:

Preincalzim cuptorul la 200 grade C.


Foile de placinta trebuie sa fie la temperatura camerei, adica dezghetate complet.


Telemeaua se mixeaza impreuna cu branza de burduf si iaurtul.


Ungem o foaie de placinta cu 2 linguri de ulei, apoi lipim o alta peste ea.


Punem doua - trei linguri de umplutura de branza, o intindem cu lingura in strat de o palma latime pe lungimea foii, apoi rulam strans foaia si o asezam in tava rotunda tapetata cu hartie de copt.


Procedam la fel si cu restul foilor si a compozitiei si umplem intreaga tava formand o spirala.


Turnam laptele in tava peste foile rulate.


Dam branza emmentaler pe razatoare, apoi o repartizam pe toata suprafata placintei.


Dam tava la cuptor pentru 35-40 minute, pana se rumeneste frumos si capata o crusta aurie.


Scoatem placinta din cuptor, apoi din tava si o asezam pe un gratar sa se raceasca.


Portionam si servim.


Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv invartita cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

RuxyRux 1

25.06.2018, 22:08

Ce mult imi place! Arata grozav Val!

dantes 1

26.06.2018, 10:19

Super!

Ancutsa 1

02.09.2018, 17:37

Foarte gustoasa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6624 puncte

Constelatialeu

4475 puncte

Rocsi

4453 puncte

Ksenya

3965 puncte

Panacris

3756 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort Eszterhazy
  • 26

    J

  • 27

    V

  • 28

    S

  • 29

    D

  • 30

    L

  • 31

    MA

  • 01

    MI

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă Dobrogeană