Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Preincalzim cuptorul la 200 grade C.
Foile de placinta trebuie sa fie la temperatura camerei, adica dezghetate complet.
Telemeaua se mixeaza impreuna cu branza de burduf si iaurtul.
Ungem o foaie de placinta cu 2 linguri de ulei, apoi lipim o alta peste ea.
Punem doua - trei linguri de umplutura de branza, o intindem cu lingura in strat de o palma latime pe lungimea foii, apoi rulam strans foaia si o asezam in tava rotunda tapetata cu hartie de copt.
Procedam la fel si cu restul foilor si a compozitiei si umplem intreaga tava formand o spirala.
Turnam laptele in tava peste foile rulate.
Dam branza emmentaler pe razatoare, apoi o repartizam pe toata suprafata placintei.
Dam tava la cuptor pentru 35-40 minute, pana se rumeneste frumos si capata o crusta aurie.
Scoatem placinta din cuptor, apoi din tava si o asezam pe un gratar sa se raceasca.
Portionam si servim.
Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult