Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Cartofii dulci se spala bine si se fierb in coaja sau se fac la cuptor. Se fierb 1 ora si se curata de coaja, se zdrobesc, se amesteca cu patrunjel tocat si, cine doreste, adauga sare (eu nu am pus). Se pun in frigider, dupa ce s-au racit (sunt mai buni, daca stau la rece).
Cascavalul se rade fin. Cabanosii se taie rondele si se prajesc ( se poate folosi orice carnat).
Pentru lipii- se amesteca toate ingredientele si se mai adauga (daca trebuie) lapte sau faina, pana rezulta un aluat moale, nelipicios. Se pune in frigider 30 minute. Aluatul de lipii se imparte in 4 bucati (care se intind in cercuri mari) si se gatesc intr-o tigaie (unsa cu ulei) ,la foc potrivit,pe ambele parti.
Pe jumatate din lipie se pune umplutura de cartofi, cabanosi si cascaval si se acopera cu cealalta jumatate.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult