Oua panirat

de gaby_duceag in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2013 | 4364 vizualizari

 

Cel mai dificil imi e uneori sa aleg micul dejun. Parca ma satur sa "rulez" aceleasi feluri rapide. De aceea atunci cand am vazut acest mic dejun la Mimmi, am asteptat sa vina duminica, sa fim toti acasa, sa-l pot prepara. E delicios, desi cam migalos pentru a fi preparat duminica dimineata :D

 

INGREDIENTE

  • 5 oua + 2
  • o conserva de ton
  • patrunjel
  • pesmet
  • sare
  • unt
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua panirat:

Punem ouale la fiert. Le lasam minim 10 minute, le scoatem in apa rece apoi le curatam.


Taiem ouale in doua pe lungime si scoate intr-un bol galbenusurile.


Strecuram tonul, il amestecam cu galbenusurile , putin unt, patrunjel tocat, zeama de lamaie dupa gust, sare si piper.


Umplem jumatatile de ou cu amestecul obtinut si unim cate doua jumatati.


Batem 2 oua cu sare si piper.


Trecem ouale umplute prin faina, apoi prin amestecul de oua batute iar la final prin pesmet.


Le plonjam intr-o tigaie in care am incins ulei si le rumenim frumos.


Din umplutura ramasa am facut doua chiftelute, modeland doua mingiute pe care le-am aplatizat si le-am trecut prin faina si ou batut.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Oua panirat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

simona72 1

03.10.2013, 22:25

Super idee!!

Corinuta 1

04.10.2013, 15:44

Nush ce-s astea, da de curiozitate cred ca o sa-mi fac!

ryta 1

12.01.2014, 08:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

8600 puncte

RODIMUR

8000 puncte

Constelatialeu

7270 puncte

mirela0911

6410 puncte

gaby_gabytza

5600 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de porc cu zeama de varza
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti din seminte si nuci (crackers)