Aperitiv lipii umplute

de dantes in Aperitive / Garnituri, 20 Mai 2017 | 480 vizualizari

 

Reteta pentru picnic

 

INGREDIENTE

  • Pentru lipii
  • 300 g faina
  • 10 g drojdie
  • sare
  • Pentru umplutura
  • 400 g carne de pui
  • 200 ml smantana
  • 1/2 varza proaspata
  • 1 morcov
  • 1 ardei iute
  • 1 capatana usturoi
  • 1 castravete proaspat
  • 2-3 ridichi
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv lipii umplute:

Pentru lipii, amestecam faina cu drojdia dizolvata cu apa, sare; framantam pana obtinem o coca elastica si o lasam la dospit pana isi dubleaza volumul.


Pentru umplutura:


Taiem carnea de pui in bucati mici si o prajim.


Taiem fideluta varza, morcovul si ardeiul iute si le amestecam cu 100 ml smantana si condimentam.


Pisam usturoiul, il amestecam cu restul de smantana si frecam bine pana cand se obtine o pasta omogena.


Castravetele si ridichile le taiem in felii subtiri.


Dupa ce a dospit, impartim coca in 8 bile pe care le intindem in foi de circa 1 cm grosime si le prajim in tigaie cu putin ulei.


Dupa ce s-au racit, taiem lipiile pe grosime, formand buzunare pe care le umplem cu cele de mai sus.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv lipii umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Rocsi 1

21.05.2017, 18:13

O lipie vreau si eu!

Catalina L 1

24.05.2017, 09:46

f bun cu lipii de casa

mihaelar63 1

27.05.2017, 10:48

Buna reteta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi frantuzesti