Aperitiv merdenele din aluat de foietaj

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2017 | 3173 vizualizari

 

Foarte bune, dar au iesit cam crescute.

 

INGREDIENTE

  • 2 pachete aluat foietaj (2 x 400g)
  • 300 g branza telemea de oaie
  • 200 g branza de burduf
  • 300 g branza de vaci
  • 3 galbenusuri de ou
  • 100 g smantana
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 galbenus pentru uns
Portii: 9
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv merdenele din aluat de foietaj:

Pachetele de aluat se lasa la dezghetat in frigider, de pe o zi pe alta.


Branzeturile se dau pe razatoare si se amesteca cu 3 galbenusuri, smantana si zaharul vanilat.


Foile se intind pe blatul de lucru, una langa alta si se taie in 9 patrate identice fiecare.


Pe jumatate din patrate se intinde amestec de branza, lasand 1 cm pe fiecare margine.


Celelalte patrate se inteapa cu furculita in cateva locuri fiecare.


Se ung marginile patratelor cu branza cu galbenus de ou.


Se pun deasupra patratele intepate si se apasa marginile cu o furculita pentru etansare.


Se pun intr-o tava si se ung cu galbenus de ou. Se introduce in cuptorul preincalzit, la 180 grade C, pentru 35-40 minute pana se rumenesc frumos.


Se scot si se lasa la racit.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv merdenele din aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MotanLaOale 1

09.03.2017, 09:08

Multumesc

dantes 1

15.03.2017, 07:08

Super!

MotanLaOale 1

15.03.2017, 08:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu ciuperci pleurotus si smantana

de RODIMUR 5

ieri la 21:28

Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui

de Ksenya 4

ieri la 17:15

Sandvis ovo-lacto-vegetarian

de RODIMUR 5

ieri la 15:42

Desert tort cu afine

de anca_rm 6

ieri la 14:49

RETETA RECOMANDATA
Foietaj rasucit