Aperitiv oameni de zapada

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2010 | 6705 vizualizari

 

Niste oameni de zapada pe care sper sa-i faceti la sarbatorile care vin....

 

INGREDIENTE

  • branza telemea
  • branza vaci
  • unt
  • maioneza
  • ceapa razuita
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oameni de zapada:

Se mixeaza bine toate branzeturile , se adauga ceapa razuita, piper si sare daca mai este nevoie.Se fac bilute rotunde care se dau prin nuca de cocos. Se lasa 1-2 ore la frigider apoi se pun ochii din masline taiate, nasul din morcovi, gura din gogosari si in loc de matura se pune cate un stegulet.


Se prind bilutele cu ajutorul unei scobitori.

Oamenii de zapada se aseaza pe platou printre celelalte aperitive.

Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Cantitatile le adaugati dupa cati mosi vreti sa faceti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oameni de zapada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

mihaelaradu 1

21.01.2011, 19:14

Un vot de la mine pe gustos.ro pentru o bihoreanca de-a mamei mele Bravo dna Sidy! Sunteti o bucatareasa extraordinara

navidad_2017 1

31.12.2017, 01:05

O idee minunata, absolut in ton cu sezonul.... chiar si pe meridiane/latitudini in care zapada e numai "o poveste"... Combinatia de branza sarata si cocos, pe cat e de inedita, pe atat e de delicioasa... Vreo 50 de omuleti deja asteapa cuminti in frigider sa fie maine finalizati ptr petrecerea dintre ani! Multumim ptr reteta! Si "La multi ani in 2018"!

Sidy 1

31.12.2017, 08:37

navidad_2017 An Nou fericit cu multa sanatete ! Multumesc pentru apreciere...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Aperitive cu legume si branzeturi Delaco