Aperitiv oameni de zapada

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2010 | 9693 vizualizari

 

Niste oameni de zapada pe care sper sa-i faceti la sarbatorile care vin....

 

INGREDIENTE

  • branza telemea
  • branza vaci
  • unt
  • maioneza
  • ceapa razuita
  • nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oameni de zapada:

Se mixeaza bine toate branzeturile , se adauga ceapa razuita, piper si sare daca mai este nevoie.Se fac bilute rotunde care se dau prin nuca de cocos. Se lasa 1-2 ore la frigider apoi se pun ochii din masline taiate, nasul din morcovi, gura din gogosari si in loc de matura se pune cate un stegulet.

Se prind bilutele cu ajutorul unei scobitori.
Oamenii de zapada se aseaza pe platou printre celelalte aperitive.
Pofta mare !

TIPS-URI

1

Cantitatile le adaugati dupa cati mosi vreti sa faceti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oameni de zapada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

mihaelaradu 1

21.01.2011, 19:14

Un vot de la mine pe gustos.ro pentru o bihoreanca de-a mamei mele Bravo dna Sidy! Sunteti o bucatareasa extraordinara

navidad_2017 1

31.12.2017, 01:05

O idee minunata, absolut in ton cu sezonul.... chiar si pe meridiane/latitudini in care zapada e numai "o poveste"... Combinatia de branza sarata si cocos, pe cat e de inedita, pe atat e de delicioasa... Vreo 50 de omuleti deja asteapa cuminti in frigider sa fie maine finalizati ptr petrecerea dintre ani! Multumim ptr reteta! Si "La multi ani in 2018"!

Sidy 1

31.12.2017, 08:37

navidad_2017 An Nou fericit cu multa sanatete ! Multumesc pentru apreciere...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu fistic si ciocolată albă

ieri la 21:18

Pui crocant la cuptor

ieri la 21:07

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clatite umplute cu branza si spanac