Aperitiv ochelari cu mustar, sirop de rodie si cașcaval

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2020 | 1186 vizualizari

 

Un aperitiv tare gustos și aromat! Spor și poftă bună! ;) 

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj 1 foaie dreptunghiulară cca. 300 g,
  • Muștar cu hrean 2 linguri,
  • Sirop concentrat de rodie 1 lingură,
  • Cașcaval cca. 50 g,
  • Ou 1 gălbenuș,
  • Lapte 1 lingură,
  • Mix de semințe cca. 1 lingură.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ochelari cu mustar, sirop de rodie si cașcaval:

Foaia de foietaj dezghețată se întinde pe masa de lucru. Se unge cu muștar, se stropește cu siropul de rodie. Cașcavalul se rade, eu am avut deja ras! :D, apoi se presară peste foaia unsă cu muștar și sos de rodie. Foaia se rulează simultan de la ambele capete ale foii până ce se unesc. Se taie bucățele de cca. 2-3 cm și se așează în tava de copt, tapetată cu foaie de pergament.


Gălbenușul se amestecă cu laptele până se omogenizează, apoi se ung, ochelarii aplatizați ușor, se presară mix de semințe și se dau la copt, în cuptorul preîncins, la 200 grade, cca. 20 minute.



Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ochelari cu mustar, sirop de rodie si cașcaval" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

madi_marin 1

22.02.2020, 19:07

Genul de gustare care imi place!

Rocsi 1

22.02.2020, 20:52

Ce faine sunt aceste gustari!

Panacris 1

25.02.2020, 10:27

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton, porumb și ardei roșu

de Ancutsa 6

ieri la 20:37

Salată cu ton, în stil mediteranean

de Ancutsa 6

ieri la 20:33

Placinta cu branza, smantana si rosii cherry

de oanapl 6

ieri la 20:06

Zucchini în stil mediteranean

de Ancutsa 6

ieri la 16:03

Trandafiri din zucchini și bacon cu cremă de brânză

de Ancutsa 6

ieri la 15:53

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Stufat de miel
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton, porumb și ardei roșu

de Ancutsa 6

ieri la 20:37

Salată cu ton, în stil mediteranean

de Ancutsa 6

ieri la 20:33

Placinta cu branza, smantana si rosii cherry

de oanapl 6

ieri la 20:06

Zucchini în stil mediteranean

de Ancutsa 6

ieri la 16:03

Trandafiri din zucchini și bacon cu cremă de brânză

de Ancutsa 6

ieri la 15:53

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun duminical