Aperitiv oua cu branza de burduf si bulion

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2017 | 1660 vizualizari

 

Perfecte la micul dejun!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g branza de burduf
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri bulion
  • fulgi de chilli
  • cateva fire de cepsoara (chives)
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua cu branza de burduf si bulion:


  1. Branza se taie in felii mai subtiri si se pune pe foc, cu 2 linguri de ulei.

  2. Cand s-a topit, se adauga bulionul si se amesteca, apoi se pun ouale si fulgii de chilli.

  3. Se amesteca 1-2 minute, pana se gateste oul.

  4. Se serveste cu cepsoara tocata.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua cu branza de burduf si bulion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

07.06.2017, 20:02

Panacris 1

08.06.2017, 19:50

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 15:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute