Parjoale moldovenesti

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2012 | 7693 vizualizari

 

Reteta am luat-o de la sursa direct din inima Moldovei, din Iasi.

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne tocata amestec
  • 2 cartofi
  • 150 g paine uscata
  • 1 capatana usturoi
  • 2 oua
  • 2 legaturi marar
  • vegeta
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parjoale moldovenesti:

Se pune painea la imuiat in apa dupa care se curata de coaja si se stoarce bine.


Se curata cartofii si usturoiul, se taie bucati si se pune in robot impreuna cu mararul spalat si se mixeaza.


Se adauga painea stoarsa, carnea, vegeta si piper si se mixeaza pana se amesteca.


Se scoate intr-un castron si se amesteca cu ouale.


Daca este prea moale se poate pune 2 linguri de pesmet.


Se potriveste de sare si piper si se pune in frigider cel putin o ora.


Se formeaza parjoale cu mana uda si se prajesc in ulei incins la foc potrivit sa se patrunda si sa se rumeneasca pe ambele parti.


Sunt bune calde cu garnitura si muraturi sau reci cu mustar sau hrean.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (52)

MotanLaOale 1

28.03.2012, 23:36

andreea_angelo 1

10.12.2012, 21:05

MotanLaOale 1

10.12.2012, 21:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aperitiv biscuiti sarati
  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

  • 29

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rapida cu capsuni si nectarine

de oanapl 5

ieri la 23:12

Tarta cu ciuperci, broccoli si telemea

de oanapl 5

ieri la 19:34