Chec aperitiv Gustos

de Sidy in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2010 | 3788 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 150 k ceafa afumata
  • 150 g bacon
  • 200 g telemea
  • 5 oua
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 cutie ciuperci
  • ulei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv Gustos:

Cartofii curatati si taiati cubulete se pun la fiert in apa cu sare. Mezelurile si telemeua se taie cubulete si de pune la prajit baconul.
Dupa ce au fiert cartofii se scurge apa de pe ei si se lasa la racit.Cind sunt reci se sfarma si se amesteca mine cu mixerul impreuna cu doua oua, sare, piper si putin ulei.
1/2 din compozitie se intinde intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt iar peste ea se rastoarna compozitia formata din amestecul mezelurilor cu branza , doua oua, ciupercile taiate ,ardeii grasi ,sare, piper si patrunjel verde.Se acopera cu cealalta 1/2 de pasta din cartofi. Un ou se bate bine si se intinde peste chec. Se pun trei feliute de rosii si citeva de ardei verde deasupra si se da la cuptor la copt pina face o crusta maronie deasupra.
Se lasa sa se raceasca , apoi se taie felii...

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv Gustos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Chec aperitiv Gustos-0
Chec aperitiv Gustos-1
Chec aperitiv Gustos-2
Chec aperitiv Gustos-3
Chec aperitiv Gustos-4
Chec aperitiv Gustos-5
Chec aperitiv Gustos-6
Chec aperitiv Gustos-7
Chec aperitiv Gustos-8

COMENTARII (7)

Julie

Julie 1

28.08.2010, 12:37

Si eu vreau!

mena29

mena29 1

28.08.2010, 15:22

Si eu

Bucataras Medi

Bucataras Medi 1

28.08.2010, 18:04

excelent arata draga Sidy.............pot sa ma servesc cu o feliuta?...........

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!