Aperitiv oua in cuib de pastrama

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2017 | 681 vizualizari

 

Mi s-au parut interesane si am zis sa le incerc. Foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 5 felii pastrama crud uscsta
  • 50 g bacon taiat bucati
  • 50 g cascaval Delaco
  • 3 oua
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua in cuib de pastrama:

Se ung 3 forme din tava de briose, cu ulei. Se imbraca interiorul formelor cu feliile de pastrama. Se pune in fiecare forma cateva bucati de bacon si putin cascaval ras.


Se introduce tava in cuptorul preincalzit, pentru 10 minute sa se faca pastrama, baconul si cascavalul.


Se scoate tava din cuptor si in fiecare forma se sparge cate un ou. Se sareaza.


Se reintroduce in cuptor pentru 1--15 minute, sa se faca ouale.


Se scot din forme si se pun pe farfurie.


Se consuma calde.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua in cuib de pastrama" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

mirela0911 1

25.06.2017, 12:37

Ce bine arata!

MotanLaOale 1

25.06.2017, 13:04

Multumesc

noiinbucatarie 1

26.06.2017, 13:08

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

RETETA RECOMANDATA
Langosi, scovergi sau foi dospite