Aperitiv Oua ochiuri cu cascaval si kaiser la cuptor

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 10 Sep 2018 | 3052 vizualizari

 

Un mic dejun rapid, foarte bun, gustos și consistent, chiar și pentru cei sensibili, care nu pot mânca prăjeli.

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă
  • 4-6 felii de kaiser
  • 2-4 felii de cașcaval
  • unt, pentru uns formele de copt
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv Oua ochiuri cu cascaval si kaiser la cuptor:

Se ung formele de copt cu unt, se pun pe fundul lor câte 2-3 felii de kaiser în fiecare (eu am pus câte două, pentru că formele nu sunt suficient de înalte, pentru a cuprinde toate ingredientele) și deasupra, câte o felie de cașcaval, întreagă, sau împărțită în două.

Se sparge câte un ou în fiecare formă de copt, se presară sare, piper și oregano.

Se acoperă formele, astfel umplute, cu folie de aluminiu și se dau la cuptorul preîncălzit, pentru 5-6 minute, la foc iute.

După acest interval de timp se scot formele din cuptor, se ia folia de aluminiu și apoi, cu o paletă de lemn, se desprinde preparatul, se pune pe farfurie și se servește cald, cu legume alături (roșii, felii de ardei gras...)

 

TIPS-URI

1

În funcție de înălțimea formelor de copt, puteți folosi, pentru o mai mare consistență, mai multe felii de kaiser și de cașcaval. Important este ca aceste ingrediente să încapă în formele de copt, să nu dea pe dinafară...

2

Acoperirea cu folie de aluminiu scurtează timpul necesar preparării.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv Oua ochiuri cu cascaval si kaiser la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

RODIMUR 1

11.09.2018, 21:41

Îți mulțumesc frumos, Rocsi!

dantes 1

13.09.2018, 10:03

Bun!

RODIMUR 1

13.09.2018, 10:50

Mulțumesc frumos, Dantes!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu piept de pui