Palmieri ca la Nisa

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2009 | 5328 vizualizari

 

Este un aperitiv rapid ,gustos si aspectuos. Am reteta dintr-un ziar, nici nu mai stiu de cand.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj
  • Umplutura:
  • 100 g. masline negre
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 ceapa mare
  • 3 linguri ulei de masline
  • o legatura de patrunjel taiat marunt
  • o crenguta de cimbru proaspat sau uscat
  • sare, piper
  •  
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmieri ca la Nisa:

Se curata maslinele si se taie marunt.


Ardeiul se taie cubulete.


Ceapa se toaca marunt.


Intr-o tigaie de teflon, cu putin ulei de masline, sotati ceapa si ardeiul. Sarati, piperati, adaugati maslinele tocate, patrunjelul si cimbrul. Amestecati si lasati deoparte sa se raceasca.


Intindeti aluatul de foietaj si, pe toata suprafata umplutura. Rulati aluatul dinspre amandoua marginile spre centru, in asa fel sa se obtina doua rulouri unite la mijloc.Inveliti aluatul intr-o folie de plastic si dati la congelator pentru o jumatate de ora.Dupa aceea, scoteti-l, taiati din el felii groase de 1 cm., pe care le asezati culcat intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Dati la cuptor pana se rumenesc. Se servesc fierbinti sau reci.

 

TIPS-URI

1

Se pot prepara si cu carne sau alte legume.

2

Orice compozitie folosita nu trebuie sa fie zemoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Palmieri ca la Nisa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 17 %
599.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Bunica 1

23.12.2009, 13:13

Voi reveni si cu pozele cat de repede pot.

Adinacarla 1

23.01.2010, 23:54

Foarte bine arata am sa incerc sa fac si eu.

ancuta 1

30.01.2010, 23:44

buna !
ce frumosi sunt!!! yamyyy

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu ciocolată și cremă de vanilie

ieri la 12:44

Ostropel de pui ca la mama acasa

ieri la 10:34

Vitel in stil asiatic

ieri la 10:12

Ardei iuti  cu stafide - marinati in otet

pe 11.11 la 23:02

RETETA RECOMANDATA
Rulada de carne