Palmieri ca la Nisa

de Bunica in Aperitive / Garnituri, 23 Dec 2009 | 4626 vizualizari

 

Este un aperitiv rapid ,gustos si aspectuos. Am reteta dintr-un ziar, nici nu mai stiu de cand.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foietaj
  • Umplutura:
  • 100 g. masline negre
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 1 ceapa mare
  • 3 linguri ulei de masline
  • o legatura de patrunjel taiat marunt
  • o crenguta de cimbru proaspat sau uscat
  • sare, piper
  •  
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmieri ca la Nisa:

Se curata maslinele si se taie marunt.


Ardeiul se taie cubulete.


Ceapa se toaca marunt.


Intr-o tigaie de teflon, cu putin ulei de masline, sotati ceapa si ardeiul. Sarati, piperati, adaugati maslinele tocate, patrunjelul si cimbrul. Amestecati si lasati deoparte sa se raceasca.


Intindeti aluatul de foietaj si, pe toata suprafata umplutura. Rulati aluatul dinspre amandoua marginile spre centru, in asa fel sa se obtina doua rulouri unite la mijloc.Inveliti aluatul intr-o folie de plastic si dati la congelator pentru o jumatate de ora.Dupa aceea, scoteti-l, taiati din el felii groase de 1 cm., pe care le asezati culcat intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Dati la cuptor pana se rumenesc. Se servesc fierbinti sau reci.

 

TIPS-URI

1

Se pot prepara si cu carne sau alte legume.

2

Orice compozitie folosita nu trebuie sa fie zemoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Palmieri ca la Nisa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Bunica 1

23.12.2009, 13:13

Voi reveni si cu pozele cat de repede pot.

Adinacarla 1

23.01.2010, 23:54

Foarte bine arata am sa incerc sa fac si eu.

ancuta 1

30.01.2010, 23:44

buna !
ce frumosi sunt!!! yamyyy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Orez salbatic-garnitura