Briose cu cascaval sau branza

de yammy in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2009 | 9686 vizualizari

 

Un aluat moale si branzos, ideal ca aperitiv:)

 

INGREDIENTE

  • 160 gr faina amestecata cu 1 varf cutit de praf de copt si un varf sare
  • 2 oua
  • 50 ml ulei
  • 100 ml lapte
  • 100 cascaval sau branza sarata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu cascaval sau branza:


-se pune intr-un castron ouale cu uleiul, laptele si cascavalul/branza si se amesteca
-apoi se adauga faina si se amesteca
-se toarna compozitia in forma de briose unsa cu ulei si se da la cuptor la 200 de grade 20 de minute
-dupa ce se racesc se scoat din forma

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu cascaval sau branza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv la cuptor