Aperitiv oua umplute cu pate de ton

de trifadalia in Aperitive / Garnituri, 16 Sep 2019 | 3765 vizualizari

 

Acest aperitiv este aperitivul copilariei la evenimentele din familie sau sarbatorile principale de peste an, dar il fac si acum cu mare placere ori de cate ori cei din familie imi solicita acest meniu.

 

INGREDIENTE

  • oua - 8 buc
  • ulei 100 ml
  • iaurt grecesc- 1 lingura
  • pate de ton - 1 cutie ( 150 gr)
  • galbenus de ou-1 buc
  • mustar - 1 lingurita
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute cu pate de ton:

Ouale se pun la fiert in apa rece cu o lingurita de sare si o lingura de otet pentru 10 minute, apoi se lasa la racit si se decojesc.

Se taie fiecare ou in doua si se scoate albusul care se amesteca cu pateul de ton si se condimenteaza daca mai este cazul dupa gust cu sare si piper. Cu aceasta compozitie se umple jumatatile de ou apoi se pun deoparte si se prepara maioneza.

Se pune peste galbenus o lingurita de mustar care se amesteca cu ulei punand cate putin pana cand incepi sa observi ca sosul incepe sa se ingroasa, dupa care se poate turna si restul cantitatii de ulei , se condimenteaza si ea cu sare si piper dupa gust, apoi se adauga iaurtul grecesc. Pentru a fi mai subtire se poate adauga si 2-63 linguri de apa.

Aceasta maioneza se adauga peste ouale umplute care dupa ce au stat o ora la rece pentru a se patrunde gusturile se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute cu pate de ton" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu inimioare si crema de zmeura

de oanapl 7

ieri la 15:46

Clatite cu ciuperci si carne de pui

de oanapl 7

pe 23.02 la 20:34

Iepuras la cuptor in suc de rosii

de abetina 1

pe 23.02 la 11:30

Prăjitura Borzosa

pe 22.02 la 18:55

Tort cu coacaze rosii si albe

pe 22.02 la 11:50

TOP
utilizatori

mirela0911

2377 puncte

Rocsi

1526 puncte

Constelatialeu

1300 puncte

Caty

1219 puncte

Ksenya

1176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ton si masline