Aperitiv pateuri cu cascaval

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2020 | 535 vizualizari

 

Bunatati pentru Craciun.

 

INGREDIENTE

  • 270 g aluat foietaj proaspat
  • 200 g cascaval
  • 1 galbenus pentru uns
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv pateuri cu cascaval:

Se pune foaia de aluat pe blatul de lucru dat cu faina si se netezeste cu sucitorul.


Se taie in 12 bucati.


Se pune o bucata dreptunghiulara de cascaval pe fiecare bucata.


Se unge pe margini cu galbenus de ou, se pliaza parte pe parte si se preseaza marginile cu o furculita.


Se fac cate 3 taieturi oblice pe fiecare pateu si se pun intr-o tava tapeta cu hartie de copt.


Se ung cu galbenus de ou.


Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.


Cand sunt rumenite frumos sunt gata.


Se lasa la racit.


Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv pateuri cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

oanapl 1

19.01.2020, 20:08

Ce bune sunt!

mihaelar63 1

20.01.2020, 04:53

Buune !!!

Rocsi 1

20.01.2020, 18:57

Imi plac foarte mult si oricand as servi un pateu cald!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

10066 puncte

mihaelar63

6383 puncte

Rocsi

5529 puncte

RODIMUR

5395 puncte

oanapl

4732 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert vafe Tiramisu
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

RETETA RECOMANDATA
Cartofi in evantai cu cascaval