Briose aperitiv

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2014 | 9900 vizualizari

 

Aceasta reteta am preluat-o de la Andreea Caroline si v-o recomand deoarece a iesit minunata!!!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 2 oua
  • 1/2 lta praf de copt
  • 8 linguri ulei de masline
  • 8 linguri iaurt natur
  • sare, piper alb
  • 1 mana de mazare fiarta
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 3 crenvusti sau sunca
  • 40 grame parmezan ras
  • cateva linguri de porumb din conserva
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Incingem cuptorul la 180 grade.


Batem ouale cu un tel si adaugam iaurtul, uleiul, sare, piper alb macinat, faina amestecata cu praful de copt si apoi parmezanul ras.


Ardeiul si crenvustii le taiem cubulete si le amestecam cu porumbul si mazarea (eu mazarea congelata am fiert-o 5 minute apoi am scurs-o si am lasat-o la racit). Amestecam cu restul compozitiei si punem in formele de muffins. Dam la cuptor pana se rumenesc usor deasupra. Lasam sa se raceasca si scoatem din forme.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Micutza Luana 1

12.12.2014, 11:51

ilinca_rox 1

13.12.2014, 13:54

ce frumusele sunt

Pushaa 1

14.12.2014, 10:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08