Briose aperitiv

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 20 Iun 2014 | 10774 vizualizari

 

Aceasta reteta am preluat-o de la Andreea Caroline si v-o recomand deoarece a iesit minunata!!!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr faina
  • 2 oua
  • 1/2 lta praf de copt
  • 8 linguri ulei de masline
  • 8 linguri iaurt natur
  • sare, piper alb
  • 1 mana de mazare fiarta
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 3 crenvusti sau sunca
  • 40 grame parmezan ras
  • cateva linguri de porumb din conserva
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose aperitiv:

Incingem cuptorul la 180 grade.


Batem ouale cu un tel si adaugam iaurtul, uleiul, sare, piper alb macinat, faina amestecata cu praful de copt si apoi parmezanul ras.


Ardeiul si crenvustii le taiem cubulete si le amestecam cu porumbul si mazarea (eu mazarea congelata am fiert-o 5 minute apoi am scurs-o si am lasat-o la racit). Amestecam cu restul compozitiei si punem in formele de muffins. Dam la cuptor pana se rumenesc usor deasupra. Lasam sa se raceasca si scoatem din forme.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Micutza Luana 1

12.12.2014, 11:51

ilinca_rox 1

13.12.2014, 13:54

ce frumusele sunt

Pushaa 1

14.12.2014, 10:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv cu branza si chimen