Ciuperci fripte cu piure

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2010 | 2627 vizualizari

 

ciupercile fripte sant fantastic de bune si usor de preparat.............

 

INGREDIENTE

  • 25 palarioare de ciuperci champinion
  • sare
  • piper
  • 2 linguri sos de soia-optional
  • 2 linguri de ulei masline
  • Cartofi 1,5 kg
  • 4 linguri unt
  • 1 canita de lapte cald
  • 100 ml smantana
  • rosi chery si patrunjel-optional decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci fripte cu piure:

Se curata ciupercile si se taie piciorusele(le tocati si faceti alceva cu ele,nu se arunca )apoi se sareaza se pipereaza si se pun la fript in 2 linguri de ulei cu sos de soia ,se `prajesc pe ambele parti apoi se scot si se pun pe un platou (burtica in sus)


Cartofi se curata se taie si se pun la fiert .Cand sant fierti se scurg de apa apoi se mixeaza bine se pune untul ,laptele caldut si smanatana.


Se pune cate 2 linguri de piure de cartofi pe fiecare ciupercuta si se servesc,este o mancare extrem se usor de preparat si foarte gustosa


Merg foarte bine si in zilele de post cu cartofi natur

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci fripte cu piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

nadina73 1

11.06.2010, 00:06

mena lasa ca ai pusa portie la separeu

nadina73 1

11.06.2010, 00:07

bine buni astept sa-mi spui cum am fost

nadina73 1

11.06.2010, 00:07

rocsi esti dulce tare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu ciuperci