Cartofi copti umpluti cu branza

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2010 | 3389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 cartofi galbeni
  • 200g telemea de capra  
  • 50g urda
  • 1 lingurita unt
  • 2-3 linguri iaurt sau smantana
  • sare si piper dupa gust  
  • cascaval ras sau parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti umpluti cu branza:

Spalam cartofii bine,apoi ii asezam in tava si ii bagam la cuptor la 180gC la copt .


Dupa ce sunt gata,ii scoatem,ii lasam sa se raceasca 2-3 minute,apoi ii taiem in doua pe lungime si cu ajutorul unei lingurite scoatem trei sferturi din miez.


Se paseaza foarte bine branza,apoi se amesteca cu iaurtul sau smantana,untul,si miezul de la cartofi.Se omogenizeaza bine si se condimenteaza dupa gust.Cu acest amestec se umplu jumatatile de cartof ,iar desupra se pune cascavalul ras,si se mai dau la cuptor pentru 5 minute sa capete o culoare aurie

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

silvi0ara 1

30.07.2010, 17:23

Juli,au fost tare buni.s-au mancat tare repede.

Teo 1

30.07.2010, 22:19

umplutura e grozava !

silvi0ara 1

31.07.2010, 11:16

Teo,chiar au fost tare buni.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu branza sarata