Aripioare picante si crocante

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 6 Iun 2010 | 4892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 aripioare de pui
  •  2 linguri de sos de rosii
  •  condimente: CHILLI
  • 2 oua
  • 1 ceasca de faina alba
  • 1 ceasca de malai
  • 1 ceasca de pesmet
  • 1 lingurita de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare picante si crocante:

Se pun aripioarele intr-un bol, impreuna cu sosul de rosii, se condimenteaza si se lasa cateva ore la frigider.


Dupa ce le scoatem le dam prin oul batut, apoi prin amestecul de faina, malai, pesmet si sare.




Se pun la prajit la foc mediu, de preferat in tigaie de teflon.


Dupa ce se rumenesc pe ambele parti, se scot pe o farfurie pe care s-a pus un servetel de hartie, pt a absoarbe surplusul de ulei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante si crocante" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Dana Cristea - pusikmea 1

09.06.2010, 20:03

medi ms frumos

Dana Cristea - pusikmea 1

09.06.2010, 20:04

saru'mana fata, lasa k le faci tu

mena29 1

09.06.2010, 20:43

O bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Vinete si dovlecei cu sos de rosii si parmezan