Aperitiv placinta cu branza

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 8 Iun 2017 | 2352 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g foi de placinta
  • 400 g telemea
  • 250 g mozzarella
  • 150 g crema de branza
  • 150 g iaurt grecesc
  • 3 lg smantana groasa
  • 5 oua
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita sare
  • piper
  • Pentru uns foile:
  • 200 ml ulei
  • Pentru topping:
  • 150 ml lapte
  • 200 g smantana
  • 1 ou
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta cu branza:

Se marunteste telemeaua cu furculita. Se amesteca cu mozzarella rasa, crema de branza, smantana, iaurtul, 5 oua , bicarbonatul, sare si piper. Daca telemeua este prea sarata, atunci nu mai puneti sare.

Se pregateste o tava cu hartie de copt care se unge cu ulei si se pun 4 foi. Se unge ultima foaie si se pun 10 lg cu varf din compozitia de branza. Se aseaza alte 4 foi, apoi 10 lg  cu varf din amestecul de branzeturi si se repeta pana se termina foile. Pe ultimul strat, se toarna un amestec din lapte, ou, smantana.

Se coace in cuptorul preincalzit la 180 grade C, timp de 45 minute sau pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mirela0911 1

12.06.2017, 12:33

Ce buna e, imi place mult!

cristina1985 1

12.06.2017, 13:59

Ma bucur! Mie mi-a placut mai mult calda, dar se poate consuma si rece.

Rahela Velicu 1

13.06.2017, 15:17

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ciupercute