Aperitiv placinta cu naut, dovlecei si ardei

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2017 | 1028 vizualizari

 

reteta pentru picnic


Pentru un picnic reusit, ar merge de minune aceasta placintica delicioasa. 

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 g naut din conserva
  • 2 dovlecei
  • 2 morcovi
  • 100 g faina
  • 50 ml ulei de masline
  • ½ ardei gras rosu
  • 3 fire ceapa verde
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta cu naut, dovlecei si ardei:

Cureti dovleceii si morcovii si ii dai pe razatoarea mica si ii storci bine ca sa elimini apa de vegetatie. Tai ceapa rondele si ardeii cubulete.

Intr-un vas, amesteci ingredientele de mai sus. Adaugi sare si piper dupa gust.

Separat bati ouale cu un praf de sare si le adaugi peste compozitia de dovlecei. Adaugi faina cernuta cu praful de copt si amesteci pana se omogenizeaza compozitia. Adaugi uleiul de masline si amesteci apoi torni compozitia in tava tapetata cu unt.

 

Coci placinta la 180°C, in cuptorul preincalzit, pentru 35-40 de minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta cu naut, dovlecei si ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

dantes 1

13.05.2017, 09:23

Buna!

Aurelia 07_07 1

13.05.2017, 10:53

oanapl 1

14.05.2017, 15:15

Va multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

ieri la 21:15

Gogoşari şi ardei umpluţi cu varză asortată

de Ancutsa 5

ieri la 20:41

Gem de struguri

de Lau 9

ieri la 20:31

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ton