Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Mixezi brânza cu oul, apoi adaugi pătrunjelul tocat mărunt, sare și piper și amesteci până când se omogenizează compoziția.
Dupa ce aluatul s-a dezghețat complet, întinzi foaia de aluat și o netezești cu sucitorul. Împarți din ochi în trei pe partea lungă și treimile din părți le tai fâșii de 1,5-2 cm.
Pui brânza pe fâșia din mijloc, netăiată, și acoperi alternativ cu fâșiile de pe margine.
Transferi plăcinta în tava de copt tapetată cu hârtie de copt, o ungi cu oul bătut și presari susan și apoi introduci tava în cuptorul preîncălzit pentru circa 35-40 de minute.
Lași să se răcească plăcinta și o servești.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult