Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Mixezi urda cu ouale si smantana, apoi adaugi mararul tocat marunt si amesteci pana se omogenizeaza compozitia.
Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi o foaie de aluat si netezesti cu sucitorul. Imparti din ochi, in trei, pe partea lunga si treimile din parti le tai fasii de 1,5-2 cm.
Pui jumatate din urda pe fasia din mijloc, netaiata, si acoperi alternativ cu fasiile de pe margine. La fel procedezi si cu a doua foaie de aluat.
Transferi placinta in tava de copt, tapetata cu hartie de copt si apoi introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru circa 35-40 de minute.
Lasi sa se raceasca placinta si o servesti.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult