Orez cu carne tocata si branza topita

de angyb in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2012 | 1939 vizualizari

 

Bun si gustos

 

INGREDIENTE

  • 250 g carne tocata
  • 500 g orez
  • ceapa
  • 5-6 felii de branza topita
  • sare
  • supa de legume
  • 2-3 lg de smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu carne tocata si branza topita:

Caliti ceapa, apoi adaugati carnea tocata si amestecati pana isi schimba culoarea. Cand scade zeama adaugati orezul si il sotam impreuna cu carnea. Adaugam supa si amestecam din cand in cand pana fierbe orezul.


Cand este aproape gata adaugam smantana si feliile de branza.


Pofta buna!!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu carne tocata si branza topita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mamaieelena 1

17.01.2012, 12:25

angyb 1

18.01.2012, 08:29

anomisana 1

22.01.2012, 12:09

Ceva asemănător am mâncat în Germania şi a fost foarte gustos.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Cornuri pufoase cu unt si branza