Aperitiv placinta invartita

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2020 | 4764 vizualizari

 

Inspirat de Cleme.
Retete de vara.
 

 

INGREDIENTE

  • 275 g aluat proaspat
  • 100 g costita
  • 100 g cascaval
  • 100 g branza de oaie maturata
  • 2 oua
  • 6 fire ceapa verde
  • piper
  • un galbenus de ou pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv placinta invartita:

Cascavalul si branza se rad.

Costita se taie cubulete mici.

Ceapa se curata, se spala si se taie rondele mici.

Intr-un castron se amesteca toate cu ouale si piper.

Aluatul se taie in doua pe lungime si se unesc cele doua bucati.

Se pune umplutura pe toata lungimea aluatului, se unge cu galbenus una dintre margini si se ruleaza un sul.

Se formeaza o spirala si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Se inteapa pe alocuri cu un baat de frigaruie si se unge cu galgenus de ou.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 30-35 minute.

Cand este rumenita frumos se scoate si se lasa la racit.

Se serveste atat calda cat si rece.

Pofta Buna!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv placinta invartita" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mamaliga umpluta