Chiftele de broccoli cu parmezan

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2016 | 1572 vizualizari

 

Vasuzem un video pe facebook,cu un fel de chiftele de broccoli la cuptor si mi-a venit acesta idee minunata,sunt super super bune

 

INGREDIENTE

  • 100-150 g broccoli
  • 1 morcov
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 ou
  • 50 g parmezan ras
  • 1-2 linguri faina
  • sare/piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de broccoli cu parmezan:

Buchetelele de broccoli se pun la fiert in apa cu putina sare pentru circa 10-15 minute,se scurg de apa si se pun pe o farfurie.


Cu un cutit tocam cat mai marunt broccoli fiert.


Morcovul il dam pe razatoarea mare,ceapa o tocam marunt,amestecam cu broccoli taiat marunt,condimentele,parmezanul si faina si amestecam pana cand se omogenizeaza.


Cu palmele umede formam chiftelutele,le punem la prajit in ulei incins.


Se scot pe un servet de bucatarie.


Se servesc atat calde cat si reci.


Pofta buna

 

TIPS-URI

1

Sunt foarte bune cu un mudjei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de broccoli cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

Bya Ralu 1

28.03.2016, 16:47

multumesc

mena29 1

29.03.2016, 18:16

Tare bine arata!

Bya Ralu 1

31.03.2016, 21:53

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

Tortellini cu carne si legume

pe 22.06 la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

pe 22.06 la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Budinca de spanac cu cascaval