Chiftele de broccoli cu parmezan

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2016 | 4533 vizualizari

 

Vasuzem un video pe facebook,cu un fel de chiftele de broccoli la cuptor si mi-a venit acesta idee minunata,sunt super super bune

 

INGREDIENTE

  • 100-150 g broccoli
  • 1 morcov
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 ou
  • 50 g parmezan ras
  • 1-2 linguri faina
  • sare/piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de broccoli cu parmezan:

Buchetelele de broccoli se pun la fiert in apa cu putina sare pentru circa 10-15 minute,se scurg de apa si se pun pe o farfurie.

Cu un cutit tocam cat mai marunt broccoli fiert.

Morcovul il dam pe razatoarea mare,ceapa o tocam marunt,amestecam cu broccoli taiat marunt,condimentele,parmezanul si faina si amestecam pana cand se omogenizeaza.

Cu palmele umede formam chiftelutele,le punem la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de bucatarie.

Se servesc atat calde cat si reci.

Pofta buna

TIPS-URI

1

Sunt foarte bune cu un mudjei de usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de broccoli cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

Bya Ralu 1

28.03.2016, 16:47

multumesc

mena29 1

29.03.2016, 18:16

Tare bine arata!

Bya Ralu 1

31.03.2016, 21:53

multumesc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Garnitura de legume si kaizer