Chiftele de broccoli cu parmezan

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2016 | 1049 vizualizari

 

Vasuzem un video pe facebook,cu un fel de chiftele de broccoli la cuptor si mi-a venit acesta idee minunata,sunt super super bune

 

INGREDIENTE

  • 100-150 g broccoli
  • 1 morcov
  • 1/2 ceapa alba
  • 1 ou
  • 50 g parmezan ras
  • 1-2 linguri faina
  • sare/piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de broccoli cu parmezan:

Buchetelele de broccoli se pun la fiert in apa cu putina sare pentru circa 10-15 minute,se scurg de apa si se pun pe o farfurie.

Cu un cutit tocam cat mai marunt broccoli fiert.

Morcovul il dam pe razatoarea mare,ceapa o tocam marunt,amestecam cu broccoli taiat marunt,condimentele,parmezanul si faina si amestecam pana cand se omogenizeaza.

Cu palmele umede formam chiftelutele,le punem la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de bucatarie.

Se servesc atat calde cat si reci.

Pofta buna

 

TIPS-URI

1

Sunt foarte bune cu un mudjei de usturoi

RETETA IN IMAGINI

Chiftele de broccoli cu parmezan-0
Chiftele de broccoli cu parmezan-1
Chiftele de broccoli cu parmezan-2
Chiftele de broccoli cu parmezan-3
Chiftele de broccoli cu parmezan-4
Chiftele de broccoli cu parmezan-5
Chiftele de broccoli cu parmezan-6
Chiftele de broccoli cu parmezan-7

COMENTARII (37)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

28.03.2016, 16:47

multumesc

mena29

mena29 1

29.03.2016, 18:16

Tare bine arata!

Bya Ralu

Bya Ralu 1

31.03.2016, 21:53

multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!