Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Panacris in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2019 | 2816 vizualizari
MotanLaOale 1
bun bun
abstract01 1
mihaelar63 1
Vad ca ne plac extremele Sarim de la ouale bibilicii la cel al strutului )
RODIMUR 1
Arată foarte bine, în farfurie...!
vasimur 1
Lau 1
Panacris 1
Exact Mihaela, urmează gâscă și prepeliță )
Rocsi 1
Cat de bine arata! Bravo!
oanapl 1
Yami! Ce bunatate! Dar nu ai precizat in reteta cum ai pregatit carnea si cate minute!
Multumesc Oana! Am scris la ingrediente, ceafa de porc prajita, adica friptura ramasa!
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
la 17:28
de bucatarasa 1
ieri la 20:52
ieri la 18:55
de Bucataras 6
ieri la 10:49
de Miha 9
pe 22.04 la 19:58
12 comentarii
10 comentarii
9 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
MotanLaOale
Rocsi
rivka 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de gaby_duceag 8
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!