Aperitiv rulada cu legume si salam

de diana_k in Aperitive / Garnituri, 2 Apr 2013 | 174420 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 5 oua
  • 200 ml smantana
  • 4 linguri faina
  • 1/2 gogosar rosu
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • oregano
  • Umplutura:
  • 2 suluri de branza topita
  • 2 fire carnati cabanos
  • felii se salam uscat crud
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada cu legume si salam:

Intr-un vas bate putin ouale cu telul, adauga smantana, faina si condimentele. Vei obtine o compozitie ca de omleta, destul de subtire.

Toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, presara gogosarul taiat cubulete si pratrunjelul verde. Coace in cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 10 minute, este gata foarte repede.


Daca in timpul coacerii se umfla si se deformeaza, nu e nici o problema isi va reveni cand o vei scoate din cuptor.


Rastoarna cu grija blatul pe un prosop curat sau hartie de copt, unge rapid cu branza topita, presara salamul si cabanosul si ruleaza strans cu grija pentru a nu rupe blatul.... eu m-am folosit de tava calda.


Inveleste rulada intr-un prosop curat si las-o la rece cateva ore.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada cu legume si salam" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Gagarin 1

15.07.2016, 22:58

am facut dupa reteta si au iesit foarte frumoase si gustoase, multumesc mult,
+ ca e foarte usort si rapid de gatit!

kytz 1

31.12.2016, 14:03

miki_a 1

31.12.2016, 17:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob de pui