Briose cu dovlecel si sunca

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 3 Feb 2012 | 5187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 5 lg faina
  • 120 g dovlecel ras
  • 4 lg ulei
  • 80 g iaurt
  • 50 g sunca Praga
  • 2 lgt praf de copt
  • 1 lgt boia dulce
  • sare
  • piper
  • 2 lg marar verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu dovlecel si sunca:

Intr-un castron amestecam ingredientele, cu exceptia prafului de copt, pe care-l stingem cu putin otet; omogenizam bine. Daca compozitia iese prea subtire mai adaugam putina faina, iar daca iese prea groasa, o mai subtiem cu putin lapte

Putem folosi o forma de chec pe care o ungem cu putin ulei si o tapetam cu hartie pentru copt. Turnam compozitia si dam la cuptor sau putem sa folosim forme de briose

Sa aveti multa pofta ! :

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu dovlecel si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Mihaela11_jo 1

04.02.2012, 12:14

La fav

iry-gabriela 1

04.02.2012, 12:57

un aperitiv destul de bun

Lau 1

04.02.2012, 14:57

bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada din omleta