Aperitiv rulada de cascaval

de Ina in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2014 | 59433 vizualizari

 

Multumesc, Oana, pentru reteta! :-* A fost un aperitiv foarte apreciat la masa de Revelion!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cu cascaval Emmentaler (250 g)
  • 150 g sunca mozaic
  • 1 ardei gras rosu
  • o ceapa mica
  • 3-4 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • 2 oua fierte, tari
  • 120 g branza topita (la sul)
  • 100 g unt moale
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada de cascaval:

Tocam cubulete sunca si ardeiul, iar ouale fierte le dam pe razatoarea mare (sau le tocam tot cu cutitul). Ceapa si usturoiul le tocam cat de marunt putem.


Punem sunca si legumele taiate intr-un castron mai mare, impreuna cu patrunjelul tocat marunt, branza topita si untul moale. Condimentam dupa gust cu sare si piper. Amestecam totul bine, pentru omogenizarea si legarea ingredientelor.


Pachetul de Emmentaler l-am pus la microunde, 30 secunde (timpul difera de puterea cuptorului), pana am observat ca s-a topit suficient de mult incat sa-l pot intinde cu sucitorul.


Am scos cascavalul moale din ambalaj si l-am intins rapid cat am putut de mult, obtinand o foaie dreptunghiulara destul de mare.


Am intins umplutura uniform si am rulat, dupa care am infasurat rulada in folie si am lasat-o la frigider cateva ore.


Cand umplutura si cascavalul redevin ferme, putem felia rulada si servi.


Rulada trebuie lasata la rece 3-4 ore, apoi se poate felia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

babi5 1

17.12.2014, 19:45

T

Andra_Constantinescu 1

17.12.2014, 19:56

iri_iri 1

18.12.2014, 15:55

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu smantana