Aperitiv rulada de cascaval

de Ina in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2014 | 61390 vizualizari

 

Multumesc, Oana, pentru reteta! :-* A fost un aperitiv foarte apreciat la masa de Revelion!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet cu cascaval Emmentaler (250 g)
  • 150 g sunca mozaic
  • 1 ardei gras rosu
  • o ceapa mica
  • 3-4 catei de usturoi
  • patrunjel verde
  • 2 oua fierte, tari
  • 120 g branza topita (la sul)
  • 100 g unt moale
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulada de cascaval:

Tocam cubulete sunca si ardeiul, iar ouale fierte le dam pe razatoarea mare (sau le tocam tot cu cutitul). Ceapa si usturoiul le tocam cat de marunt putem.


Punem sunca si legumele taiate intr-un castron mai mare, impreuna cu patrunjelul tocat marunt, branza topita si untul moale. Condimentam dupa gust cu sare si piper. Amestecam totul bine, pentru omogenizarea si legarea ingredientelor.


Pachetul de Emmentaler l-am pus la microunde, 30 secunde (timpul difera de puterea cuptorului), pana am observat ca s-a topit suficient de mult incat sa-l pot intinde cu sucitorul.


Am scos cascavalul moale din ambalaj si l-am intins rapid cat am putut de mult, obtinand o foaie dreptunghiulara destul de mare.


Am intins umplutura uniform si am rulat, dupa care am infasurat rulada in folie si am lasat-o la frigider cateva ore.


Cand umplutura si cascavalul redevin ferme, putem felia rulada si servi.


Rulada trebuie lasata la rece 3-4 ore, apoi se poate felia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulada de cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

babi5 1

17.12.2014, 19:45

T

Andra_Constantinescu 1

17.12.2014, 19:56

iri_iri 1

18.12.2014, 15:55

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tort Raisa,cu zmeură şi ciocolată-Reţeta cu numărul  700

ieri la 21:44

Tartă cu brânzeturi şi broccoli

ieri la 20:59

RETETA RECOMANDATA
Waffe sarate (cu cascaval si branza de burduf)