Aperitiv rulouri cu bacon si mozzarella

de cristina1985 in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2019 | 1545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • cam 250 g faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 250 ml lapte batut
  • 1/2 lg-ta sare
  • Alte ingrediente:
  • pasta de tomate
  • oregano
  • 200 g bacon
  • 250 g mozzarella (scursa)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rulouri cu bacon si mozzarella:

Baconul se taie in felii subtiri (eu asa l-am cumparat), apoi in cubulete si se prajeste in putin ulei.

Se amesteca faina cu praful de copt. Se adauga sarea, laptele batut si se amesteca. Va rezulta un aluat moale, putin lipicios. Se imparte in doua parti. Se va folosi multa faina cand intindeti aluatul. Pe prima parte, se pune pasta de rosii, oregano, bacon si mozzarella rasa si se ruleaza. Se taie rodele care se asaza in tava. Nu vor avea un aspect prea placut, fiind un aluat moale, dar in cuptor se vor umfla si vor arata mai bine.

La fel se procedeaza cu a doua parte de aluat.

Se coc in cuptorul preincalzit,timp de  25 minute, maxim 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rulouri cu bacon si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

13.01.2019, 20:07

Sunt foarte faine rulourile astea. As vrea doua pentru dimineata!

cristina1985 1

14.01.2019, 08:23

Cu drag!

dantes 1

17.01.2019, 17:57

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4604 puncte

Rocsi

4407 puncte

Constelatialeu

3220 puncte

Gherca Daniela

3126 puncte

Catalina L

2432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de naut cu chorizo si bulgur
  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

  • 01

    D

  • 02

    L

  • 03

    MA

  • 04

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burduf